Sensommar och årsmöte

Årsmötet är genomfört och vi har några nya medlemmar i styrelsen. Vi hälsar dem välkomna och tackar samtidigt de som avgått för en god insats under många år. Jag vill samtidigt passa på att tacka alla som hjälpt till under detta år. Alla insatser och allt engagemang är viktigt och välkommet!!

Det som händer framöver är att vi tar upp de större båtarna med lyftkran den 11 oktober kl 09.00.  Alla båtar ska vara upptagna senast 1 november.

Därefter ska vi lyfta upp flytbryggorna. Datum för detta är ännu inte bestämt. Förhoppningsvis kan vi byta ut frigoliten i flytelementen till nästa säsong.

Efter den 1 oktober är det även dags att ta upp alla de sjömärkena som vår klubb ansvarar för. Båtklubbarna runt sjön; Pärlan, Sjöviken, Klackabacken, Ivö Segelsällskap och Sunnan har delat upp sjömärken i sjön. Totalt har Sunnan ansvar för 9 st sjömärken. Det är: Örkelsöstenen, Suren, Treören, Stora Danmark (2 st), Oaskäret, Grynne backe, Brattingsborg och Olasvik. Sjömärkena ska finnas på plats mellan 15 maj – 1 oktober.

/Stefan, ordförande

 

Lämna ett svar

Rulla till toppen